Recents in Beach

koleksi anime


Admin ada banyak koleksi dvd anime yang original yang di asalnya untuk dijadikan koleksi
namun akibat kekurangan ruang admin ingin menjual nya
adakah ada yang ber minat untuk membeli nya?

emel admin jika berminat
boleh juga lihat di FB shop admin






atau follow ig 




admin akan update-kan lagi kesemua anime yang ingin di let-go
sekian sahaja coretan kali ini

 jumpa lagi


Post a comment

2 Comments

plain83 said…
Lorhh apsal nak let go, harta karun ni... simpan la buat collection (macam gua)... heheh :D
budoxe said…
xde tempat nak letak dah ahaha