Recents in Beach

Goku Fan Art

السلام عليكم 

 
kali ini blee nak kongsikan video lukisan goku pula

jom layan video ini~

sekian saja post kali ini

jumpa lagi

إن شاء الله

Post a comment

10 Comments

Lee-kun said…
tak dapat tengok video kat sini..

tapi dah tengok kat youtube.. Good job, bro..! Pandai main ngan garisan.. *thumbs up.*
budoxe said…
>misz emyra
thanks~
budoxe said…
>lee-kun
thanks
ahaha bnyakl lagi nk kena praktis
budoxe said…
nurul aini>
terima kasih
cEro said…
Power! Power!
Aku macam pernah tanya, tapi lupa jawapan dia.
Software apa yang kau guna untuk capture video ek?
budoxe said…
cEro>
thx
guna open broadcaster software
dia boleh record dan live streaming
guna untuk record game, apps window dan record screen kita