Recents in Beach

jejaka dan kacamata hitam

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

baru-baru ni ada beberapa art request daripada rakan fb budoxe untuk melukis profile picture mereka kebetulan pula semuanya berkacamata hitam apakah pandangan para gadis sekalian dengan jejaka berkacamata hitam ini? kebetulan pula semuanya berkacamata hitam apakah pandangan para gadis sekalian dengan jejaka berkacamata hitam ini? yay or nay?




bagaimana? ada yang berkenan di hati? budoxe jarang pakai sebab kacamata sendiri bole berubah warna menjadi gelap mengikut skala kecerahan cahaya matahari dan kalau nak pakai kacamata hitam, perlu buat yang ada 'power" takkan nak pakai 2 lapis pula kan? sekian sahaja untuk post kali ni jumpa lagi 

اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ

Post a comment

8 Comments

NADIA vs BERON said…
laki pakai shades hitam nampak macho esp yg aviator (personal preference). jadi x macho bila pakai dlm mall. zzzz

kalau power bawah 400 buatlah shades yg ada power . but transition should be fine musim el nino ni, tapi kalau purpose utk bergaya kena buat versi lain hehe
nazrul ali said…
aku tgh berjinak2 dgn karikatur ni bro huhu
budoxe said…
nadia v beron>

ahaha dalam mall pakai jugak tu menyampah pulak tgk

pakai transition je senang. sbb xnk silau je
budoxe said…
nazrul ali>
jom berkarikatur,
member yang request sebenarnya ni.
diorang cakap ok. den teruskan je la bro
Unknown said…
Aku tengok org berkaca mata ni, teringat kat filem Bodyguard di TV3 tu,
tinggal gadget dkt telinga sahaja.. dan complete set
budoxe said…
oh not so pro>
aaa ada jugak tgk iklan cita tu. tp xpenah tgk. best ker
cEro said…
Aku pun pakai transition lens, so tak perlu sangat cermin mata hitam.
Tapi kekadang gatai jugak pakai cermin mata hitam. Terasa kacak kejap.
Huhuhu

Dan aku juga cukup anti orang pakai shades dlm mall. Huh
budoxe said…
cEro>
ahahah transition terbaik la multi purpose..
ada satu lagi kedai tu tersalah buat..
den nk buat yg 1 spek untuk sukan, frame plastik yg fleksible. suruh shade nipis (kuning) ja untuk anti silau. skali dia buat shade hitam legam.
last2 xpakai sangat pun spek tu