Recents in Beach

kereta pulak

as salamualaikum semua,
bertemu lagi kita pada post kali ini,

dah banyak kali post pasal motor kali ni budoxe nak kongsi kan pula lukisan kereta


ford focus RS
horsepower: 350 hp
engine: 2.3 L 4-cylinder

budoxe menggemari kereta jenis hacthback ni.
insya Allah post akan datang akan kongsi lagi lukisan 
kereta

klik >>link<< untuk lukisan kereta sebelum ini
>>deviantart<<
sekian untuk post kali ini
jumpa lagi
chow~


Post a comment

4 Comments

At-Tarmizi said…
malangnya aku masih tak pandai bawa kereta =(
budoxe said…
at-tarmizi>
xpe xreti bole blaja.
aku reti bawak kete (kancil) masa form 3 curi2 blaja. pastu kantoi dgn bapak.. pergh kene sedas..
tapi lepas tu bapak suh bwk juga dia ckp nanti cukup umur buat la lesen. itulah ceritanya
cEro said…
Ford Focus idaman kalbu.
Tapi harga sebijik pon boleh tahan ketaq lutut nak bayar tax. Hahahaha
budoxe said…
cEro>
Idaman para jejaka. Kan2.
Kereta kat msia mahal taxnya. Ades. Ada tgk x nissan note nismo baru?
Kat jepun baru 56k kat sini mungkin 90k