Recents in Beach

lukisan landskap

as-salam semua pemerhati-pemerhati blog.
semoga sihat selalu. kali ini nak kongsikan pula lukisan landskap.


random building 
jumpa gambar kat phone pastu lukis


tak ingat dah highway mana ni
sebab budoxe lama tak duduk KL
sekarang kat sarawak
siapa tahu ni kat mana?

ok sekian saja untuk kali ini
jumpa lagi

Post a comment

4 Comments

cEro said…
Aku sentiasa kagum dengan detailsdlm lukisan kau, Budoxe!
Keep it up :)

Yg lukisan highway tu, kalau highway tepi ada railway, rasanya macam NPE area susur masuk dr Shah Alam tu kot. Entah. Hehe
budoxe said…
Hehehe tq bro. Detail2 ni mmg suka buat. Puashati skit lukis hehe.

Yeah. Baru teringat. Mmg otw pergi shah alam. Terbaikla bro
Yura Yu said…
Setuju ngn cero! Aku pon suka tgk details dlm lukisan budoxe lee. Rase mcm reality dan fantasy bergabung gtu.
budoxe said…
Yura. Wooo. Realiti dan fantasy tuh. Hehe thanks