Recents in Beach

ekspressi muka

setelah berblogwalking yang sudah lama terbangkalai (terbengkalai) budoxe terbaca pula post plain83 , zyraroxx tidak lupa juga kepada cEro tentang ekpressi muka harian di blog mereka.
sebagai seorang art-blogger, budoxe pun terpanggil untuk membuat 1 satu lukisan ini


ya, muka yang blur ini adalah muka harian budoxe, 
orait~ siapa yang nak sahut cabaran plain83?
dengan segala hormatnya dipersilakan.

sekian saja buat kali ini
jumpa lagi



Post a comment

14 Comments

Zyra Roxx said…
Haha lelaki selalu wear this expression ><
plain83 said…
Setuju dengan komen zygha hahah! XD

Nice artwork bruh *thumbs up* ;3
budoxe said…
zyra>
hehe ya muka tipikal lelaki.
budoxe said…
plain83>
yeah~
thanks~ byk lagi ni kena baiki
cEro said…
Tak singgah tengok cabaran aku laa tu.
Sedih *sob sob*
Hahahaha
Unknown said…
Damn your digital arts was totally good ! . Thumbs up !
budoxe said…
cEro>
sorry bro~ hehe baru tgk blog
budoxe said…
Syamsid>
thank you so much~ need to practice some more
Rambo Othman said…
Ali...lama tak tgk artwork kau..apa cita kinek?
-RAmbo
budoxe said…
Woi rambo. Hahaha. Sehat jak. Kau siney kinek? Lama sik dgr berita
Aujinz said…
Cool... hahaha... aku tak buat buat lagi... wkwkwk
budoxe said…
aujinz>
buat bro, nk tgk gak muka kebiasaan sifuuuu
plain83 said…
http://throughmyglasseskacamata.blogspot.my/2015/12/another-quick-digital-art-practice.html

Finally had the time to "update" this old entry with your link, my art-blogger friend~ ;3
budoxe said…
plain83>
yay. hehe tq