Recents in Beach

menu mamak


satu lagi menu biasa kalau lepak dekat mamak sambil tengok bola, 
baru-baru ni liga super dah menutup tirainya 
JDT sebagai juara musim ini

apakah menu-nya?
inilah namanya nan cheese. memang terbaik! 
kuahnya tak kisah kari atau dal, dua-dua sedap. 
airnya pulak, kopi susu kambing air
pergh~ memang sedap. 

apa pulak menu korang kalau pergi mamak?







Post a comment

8 Comments

NADIA vs BERON said…
nan makan dengan susu pekat pun sedap
cEro said…
Dulu aku suka benor dengan cheese naan, tapi kebelakangan ni kedai mamak yg buat cheese naan kedekut cheese. Kena request double cheese baru terasa cheese dia..
Hmmmm....
budoxe said…
Nadia:

Wah bole try nih. Next time ada gandingan baru suda nan cheese..whahahaha
budoxe said…
cEro;

Cis!!! Berani mamak kurangkan cheese dalam nan cheese. Ini tidak adil ni...
Parah la kalau semua makin kurang.
Apa nk jadi ni.
I am LZ said…
Menu kegemaran saya roti sardin + air nescafe tarik kaw kurang manis.. Fuh mmg in.. :-)
budoxe said…
LZ;

Sedap jugak tu roti sardin. Kena pulak nescafe tarik. Terbaik lah
Aiii tetiba rasa lapa.. XD
KTC lupa bila last makan kedai mamak...
Sebab kat rumah dah sedia ada mak. Hehe
budoxe said…
KTC;

lepak mamak ja keja dah jauh dari rumah..
kalo kat rumah makan ja mak masak. hehehe