Recents in Beach

SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH


Klik banner untuk join

Tarikh tutup : 30-Nov-14 10 malam

Post a comment

14 Comments

Miza Idgihat said…
Selamat bersegment abang lee :D

lamanya tak singgah
Miza Idgihat said…
Selamat bersegment abang lee :D

lamanya tak singgah
budoxe said…
thx dik..
hehe blog ni pun slow gak updatenyer.. nk bt cmna busy sket
tomato oren said…
salam tuan tanah..apa khabar?hehee..
nak tnya mcmana nak tepek blog ayu tu ye..sy buat tak jadiii.sedihh...
dah la blog kita tak glemer...hahahaaa
budoxe said…
w'salam kabar baik..
nk tepek tu kena copy Url image pastu taruk kat new post yg kita nk buat.
lepas tu tuka href= tu kepada blog link.. (papa kod html gambar tadi)
budoxe said…
pada* typo lak
Fiza Aizzawa said…
Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza
http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
izzeyda said…
selamat bersegmen.. singgah sini dari segmen yang sama..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
AyuInsYiraH said…
terima kasih kerana sudi join segmen ayu.. jom kita sama2 blogwalking...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html
anmashealthcare said…
Selamat bersegmen, jalan-jalan dari segmen yang sama :D


:: anmashealthcare.blogspot.com ::
Unknown said…
singgah sini dari segmen yg sama.. ^_^

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
Papaglamz said…
Papaglamz singgah dan follow blog yg best ni. Jom follow dan terjah lelaju entri2 hawtz papaglamz.

http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-segmen-blogwalking.html?m=1
Hani Rahman said…
Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...