Recents in Beach

aktiviti hujung minggu @ parkour practice


aktiviti hujung minggu ini pula budoxe main kat taman permainan macam budak2 walaupun dah umur bapak budak 
konon parkour lah ni. haha



panjat2


pusing2


both handstand


one hand flip


front flip


turtle (kegemaran budoxe
>>sini<<


360 (suka hati saja letak nama )

semua gambar diambil oleh nazreyalmuhandis

ok sekian saja untuk kali ini~ 
layan~~~




Post a comment

12 Comments

Menusuk Hati said…
ni patut masuk sukma ni..haha!
Miza Idgihat said…
Ganas betul siapa guna buai tu. Hahaha. Teringat masa kecik2 dulu nak main buai kat taman belakang tak dapat sebab ada budak bawak balik tempat duduknya -_- hahaha. k lari tajuk.

Wahhh hebat la abang lee. 360 darjah pun lepas ? Miza dulu selalu buat yang both handstand lepas tu golek kedepan XDD Nama dia apa tu ? Ekeke
Unknown said…
Wahhh..wahhh.. hebatnya, sukan extreme kah apa nih?! Hahaha..
Unknown said…
Bahaya! Isk.
Unknown said…
nice... tapi knapa guna selipar jepun?!... hehhe..
budoxe said…
Selipar jepun nostalgia kanak2 riang haha bronl haekal
budoxe said…
Menusuk hati. Next time jom join skali. Hehe
budoxe said…
Miza.Buaian ni mmg dah hancur. Haha last2 buat 360 ja hahaha. Front flip lene ada momemtum. Baru x jatuh
budoxe said…
Cherrie. Ni namanya parkour ala2 kampung hehe.
budoxe said…
Zuana. Ilek la budak buas ke haha
Miza Idgihat said…
Maksud abang lee kena ada momentum tu macam mana ?
budoxe said…
kene laju la masa buat front flip tu. kalo slow dia jadi both hand stand je @. nak lama hand stand kene pandai balance guna kaki. hehe