Recents in Beach

wacom tablet @ bamboo / intuos


kali ni budoxe nak perkenalkan alat melukis yang selalu digunakan



yang ini tablet pen lama budoxe, sekarang dah bertukar milik.
dah calar-calar tapi masih berguna. harap-harap tuan baru selesa pakai bamboo ni



posisi masa melukis, boleh set samada guna tangan kanan atau kiri

spesifikasi:

  • Size = Small
  • Tablet Dimensions = 278 x 176 x 9.8 (mm)
  • Pen Active Area = 147 x 92 (mm)
  • Pen Pressure Levels = 1,024
  • Interface = USB
  • Bundled Software = ArtRage




ini pula wacom intuos, tablet pen terbaru budoxe,
rupa kotak dia yang simple


ni rupa dia, tablet, usb cord dan pen
intuos ni dia jimat ruang sikit, kecil je dan ada express key


posisi melukis sekarang, coffee table pun muat untuk melukis

spesifikasi:
  • Size = Small
  • Tablet Dimensions = 210 x 178 x 10 (mm)
  • Pen Active Area = 152 x 95 (mm)
  • Pen Pressure Levels = 1,024
  • Interface = USB & wireless
  • Bundled Software = ArtRage
ok sekian saja untuk kali ini.
jumpa lagi~





Post a comment

8 Comments

Dayang Deno said…
Hwaaaa.... teringin nak bamboo ni tapi belum mampu... sob sob...
budoxe said…
nanti ada la tu.. hehe. insya Allah
Husein Husaini said…
brp harga tu?? teringin jgak nak beli
budoxe said…
rm299 wacom intuos pen tablet
Hazyyy said…
nice gila benda ni.
teringin nak satu ! tapi....
takde duit. hehee
budoxe said…
insya Allah ada la tu rezeki nanti
Miza Idgihat said…
Dulu pernah juga pasang niat nak beli. Mengade nak mintak ayah. Tapi ayah belikan tab bukan bambo ni. Tak apa. InsyaALlah satu hari nanti pasti dapat miliki kan abang lee ? ^_^ Usaha tu perlu :D
budoxe said…
ya insyaAllah ada rezeki la nanti..
wah dapat tab andriod ke. hehe