Recents in Beach

RXZ guy @ Colour Request


hari tu ada kawan budoxe suruh warna lukisan dia, smart kan lukisan dia? 



ok, mula-mula buat line art baru untuk senang warna nanti. lukis dalam adobe. 


buat layer baru, kemudian warna kulit, baju dan seluar watak. 


layer baru pula untuk warna motor dan tiang lampu.


akhir sekali warna latarbelakang pula, harap dia suka dengan warna ni.


inilah hasilnya~
 terima kasih semua, jumpa lagi









Post a comment

5 Comments

Miza Idgihat said…
Suka tengok cara abang lee. abang ada gaya tersendiri :D
budoxe said…
thx miza~ hehe gaya mcm mana tu?
Unknown said…
boleh ajar saya tak ??