Recents in Beach

fashionista muslimah @ art request


kali ni budoxe nak lukis ni pula, permintaan dari blogger Miza
line art dilukis dalam adobe photoshop


selepas berpuas hati dengan line art, boleh mula mewarna.
budoxe warna kulit dahulu


kemudian, warna pula tudung dan baju.
buat dalam layer yang berbeza


langkah seterusnya adalah masukkan latarbelakang pada lukisan


inilah hasilnya~~ 

jom lawat blogMiza 
>>sini<<

ok sekian untuk kali ini. jumpa lagi





Post a comment

16 Comments

Unknown said…
Hasil yang cantik....
budoxe said…
thx nasuha~ hehe
budoxe said…
hehe trima kasih nini~
budoxe said…
wah, thx normi~
plain83 said…
oih nnt nak try pakai shawl pesen mcm ni lah~ tehee X3
budoxe said…
hahaaha boleh jer plain83
Miza Idgihat said…
Hehehe Allahhuakabar. ALhamdulillah. Tak tahu nak cakap macam mana. Seriously speecelss. Sumpah lawa yang teramat sangat. Macam tak percaya, ingat abang lee main-main. Memang sangat cantik ^___^. Terima kasih sangat-sangat abang lee. Hanya Allah yang dapat balas segala kebaikan abang lee :D
Azwar Syuhada said…
perghh, cantiknya.. :)
budoxe said…
sama2 nur hamizah~ alhamdulillah. thx kerana sudi like page FB
budoxe said…
thx azwar shuhada~ hehehe. lukis untuk suka2 saja hehe
Dayang Deno said…
cantikkkk!!!!!!! bila la agaknya dneo dapat lukis macam ni.. huhu
budoxe said…
hehe deno lukis comel apa~ cute miut~
Mime MF said…
dah tgk..cantik sgt doodle...>.<
budoxe said…
thx mime hehehe