Recents in Beach

openCanvas English Version 5.5


ok kali ni budoxe nak memperkenalkan software ni untuk melukis ni. nama dia openCanvas.


ni la rupa dalaman dia, 


 ada ruler perspektif, senang nak hasilkan lukisan yang melibatkan bangunan.


boleh pilih banyak pen, pensel, watercolor dan pelbagai pilihan mata pen.


ada banyak pilihan screen-tone. pilih saja yang mana sesuai

kat bawah ni antara karya-karya (orang lain) yang menggunakan openCanvas









nak cuba? boleh download kat sini >>>openCanvas<<<

ok sampai sini saja, selamat mencuba semua!







Post a comment

4 Comments

Dayang Deno said…
wahhh.... cayalah! cantik la......
budoxe said…
tu la cantik la drg ni lukis, budoxe baru nak try
uncle gedek said…
Bila nak 'open table'...?

(ini ilmu tinggi ni... uncle pandai pakai pensel je...)
budoxe said…
hehe, uncle nak bila?