Recents in Beach

muslimah girl & camera @ wacom


ok kali ni budoxe nak lukis muslimah yang suka photo-shoot pula,
lukiskan line-art dalam adobe guna tablet wacom bamboo.


setelah itu, mulakan proses pewarnaan, mulakan dengan mewarna kulit dahulu.


dah selesai warna kulit,tudung & baju. masukkan latarbelakang (background) 


akhirnya, siaplah karya anda!

ok jumpa lagi~ chow!

Post a comment

11 Comments

Unknown said…
pandai lukis..caya la beb :) hihi
budoxe said…
hehe hobi suka2. tq ika
Dayang Deno said…
cantik la...... suka2!
budoxe said…
hehe tq deno~
Teena Tna said…
Macam mana nak buat corak tudung dia? Bestnya dapat lukis macam ni. Ada bakat.
budoxe said…
teena corak tudung tu bole juga ambil kat internet, masukkan je kat kat lukisan guna adobe
cimöt said…
gayanya ada udah persis aku gitu.. tapi tambahkan cermin mata utk aku satu boleh..???(kedip2 mata) nak letak kat belog.. ecehhhhhh...
budoxe said…
bole2 nanti budoxe buatkan
budoxe said…
dah siap dah lukisan cimot, check kat fb page's PM
Unknown said…
cantiknya... terdiam jap bile tengok hasil dia. hehhee
budoxe said…
terima kasih sudi melawat blog ini semua