Recents in Beach

~ farewell @ Radiology HUS ~


Majlis makan makan bermula lagi di HUS. Tiap tiap bulan ada makan bak kata Miss Foo. Sudah semestinya, kali ini giliran Dr. Jullian pula meninggalkan jabatan. Beliau akan ke HUSM, untuk menghabiskan tahun akhir sebelum menjadi Radiologist.



Hidangan kali ini adalah Meeteow goreng, terbaik ni, sedap hingga menjilat sudu garfu. Terimah kasih diucapkan kepada katerer yang menydiakan hidangan.


Tembikai ni manis sangat, buat pencuci mulut memang terbaik. Siap dipotong bentuk ikan lagi tu. Bagus untuk kesihatan tembikai ni, kaya dengan vitamin A kalau tak silap.


Jamuan kat sini tak sah kalau tiada nasi himpit, apa lagi serbu la, mesti korang terliurkan. Ambil semua jangan malu malu.


                           
Ambillah kuah kacang ni, tak lengkap juadah nasi himpit tanpannya. Sedap ni, rugi kalau tak cuba.


Puding pun ada, selepas makan Meeteow bedal ni pulak, terbaik~


Stock air cukup untuk semua, teh susu terbaik daripada Lipton. Kalau tak cukup buat sendiri kat pantry


HOD memberi kata kata aluan dan penghargaan kepada Dr. Jullian, serious sekali wajahnya.



Antara staff yang hadir pada majlis perpisahan tersebut, staff kalau bab makan laju, termasuk la thebudoks.Di harap dapat bertemu lagi.
Ciao~


Post a comment

5 Comments

Unknown said…
Ko Misi ke kat hospital tu??? Makai... the food looks good.... hu hu hu especially mee hoon tu... :P
ch000tz said…
waaahh makan preeee heheh
budoxe said…
bukan misi~ tapi radiographer
wani brahim said…
wahhh makan makan mcm nak sambut raya ja huhuhu
budoxe said…
haha~ sini memang ni sikit je ni, ada time penuh 1 meja