Recents in Beach

~burung2Marah~






Angry Birds Chrome

hhahaha~
aku terbaca kat majalah yg slalu aku beli 2x sebulan..
pasal game simple nih dah femes..'angry birds' kira 200 juta dh d download org..
game nih d cipta oleh Rovio Mobile
aku pun layan jela.. korg boleh download dia kat crome apps.. baru jer aku try main.. buat ilang2 bosan boleh la..

skang dah ada 2 puan aplikasi batu 'angry birds iaitu "ANGRY BIRDS:SEASONS & ANGRY BIRDS:RIO". apa2pun korang try lah..




Post a comment

8 Comments

Sabry said…
Aq setuju,spnjng jalan aq pegi supermarket..bnyk jual benda ni,key chain angry bird la...aishh,bnyk la,hehe...btw,cool entry...
budoxe said…
yup.. merata2 dh ada.. tq 4 viewing..
menusukhati said…
bro,ada movie dia tak?copy..
budoxe said…
xde la pula.. sorry en.menusuk hati
Norsha said…
salam,
err......angry woman ada tak ?
budoxe said…
wslm.. angry woman ada kalo ada guy buat hal dgn drg..
angry cow,.

angry goat,.

angry snail,.

angry ulat mulung,.

angry cacing pita,.

angry labi-labi,.

amukan Ablasa,. (pulakk??)
budoxe said…
wakakakaka~ amukan ablasa pahal tetibe!!